Welkom bij Waasdorp Accountants & Adviseurs

Accountancy - Detachering- Advies

Accountants voor de kleine ondernemer

Welkom op onze geheel vernieuwde website. Door diverse aanpassingen is de kwaliteit van onze website verbeterd en kunt u nog meer informatie na lezen.

Waasdorp Accountants & Adviseurs is een klein accountantskantoor in het midden van het land. Ons kantoor heeft inmiddels een solide klantenkring in het MKB opgebouwd. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal. Niet achteraf, maar gedurende het jaar denken we met u mee. Ieder kwartaal nemen we met u de cijfers door. Wij verzorgen jaarrekeningen, (salaris)administratie, belastingaangiften en vermogensplanning.

Kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons voorop. Wij spelen in op de continue ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. Ons kantoor is lid van het NBA, het RB en Auxilium. Op deze wijze hebben we alle informatie snel tot onze beschikking en kunnen we direct diverse specialisten inschakelen.

U vindt ons ook op Facebook

Nieuws highlights
21-09-2017
Prinsjesdag 2017
Het gebruikelijke jaarlijkse pakket fiscale maatregelen dat op Prinsjesdag wordt gepresenteerd, is dit jaar vanwege de demissionaire status van het kabinet magerder dan ooit. Toch bestaat het Belastingplan uit vier wetsvoorstellen. Naast het eigenlijke Belastingplan en het wetsvoorstel Overige Fiscale Maatregelen (OFM) zijn dat een wetsvoorstel ter afschaffing van de landbouwregeling in de btw en een wetsvoorstel dat houdstercoöperaties inhou...
Copyright Waasdorp AA 2015 - Alle rechten voorbehouden