Welkom bij Waasdorp Accountants & Adviseurs

Accountancy - Detachering- Advies

Accountants voor de kleine ondernemer

Welkom op onze geheel vernieuwde website. Door diverse aanpassingen is de kwaliteit van onze website verbeterd en kunt u nog meer informatie na lezen.

Waasdorp Accountants & Adviseurs is een klein accountantskantoor in het midden van het land. Ons kantoor heeft inmiddels een solide klantenkring in het MKB opgebouwd. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal. Niet achteraf, maar gedurende het jaar denken we met u mee. Ieder kwartaal nemen we met u de cijfers door. Wij verzorgen jaarrekeningen, (salaris)administratie, belastingaangiften en vermogensplanning.

Kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons voorop. Wij spelen in op de continue ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. Ons kantoor is lid van het NBA, het RB en Auxilium. Op deze wijze hebben we alle informatie snel tot onze beschikking en kunnen we direct diverse specialisten inschakelen.

U vindt ons ook op Facebook

Nieuws highlights
20-10-2016
Uitstel invoering kentekenplicht landbouwvoertuigen
Bij de Tweede Kamer is een wetsvoorstel in behandeling met betrekking tot de invoering van de kentekenplicht voor landbouwtrekkers en andere langzame motorvoertuigen. Aanvankelijk werd uitgegaan van inwerkingtreding van de kentekenplicht per 1 januari 2017. Het lijkt erop dat deze datum niet gehaald gaat worden. Voor voertuigen, die op het tijdstip van inwerkingtreding van de voorgestelde wetswijziging al in het verkeer zijn, komt een aangepas...
Copyright Waasdorp AA 2015 - Alle rechten voorbehouden