Estate planning

Estate planning of vermogensplanning staat steeds meer in de belangstelling. En terecht. Meer dan ooit is het van belang om over uw vermogensplanning na te denken. Dat kan zijn voor uw oude dag (hoeveel inkomen heb ik als ik stop met werken, kan ik eerder stoppen met werken?, enz.), maar ook bijvoorbeeld ten aanzien van uw nalatenschap (gaat uw geld straks niet naar de fiscus?).

Gezien de vele mogelijkheden die er op het gebied van estate planning zijn, levert een goede planning in de meeste gevallen veel voordeel op. Denk tijdig na over uw vermogensplanning. Ook de estate planners op ons kantoor kunnen u hierbij adviseren.

Testamentair Executeur

Iets wat in Nederland steeds vaker wordt toegepast. U kunt uw accountant of adviseur benoemen als testamentair executeur. De verdeling van de nalatenschap wordt zo neergelegd bij een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig persoon. Ook ons kantoor kan deze werkzaamheden voor u verzorgen. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om met elkaar de mogelijkheden te bespreken.


Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend Contact met ons opnemen.

Volg ons op social media
Copyright Waasdorp AA 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement