Online boekhouden

Wat is er makkelijker en fijner dan altijd en overal direct toegang tot je administratie. Dat kan met online boekhouden. Met de huidige mogelijkheden is de administratie grotendeels geautomatiseerd. Je kunt overal direct de facturen voor de klant maken en versturen, bonnetjes zijn eenvoudig in te scannen en iedere dag wordt de bank automatisch bijgewerkt. Met online boekhouden heb je direct inzicht in de financiële situatie van je bedrijf.

Naast de directe toegang is het andere grote voordeel dat wij als accountant gelijk mee kunnen kijken in de administratie. Zo worden vragen gelijk opgelost, maar kunnen we op de achtergrond meekijken met de financiële situatie van je bedrijf.

Er zijn veel online pakketten beschikbaar. Ons kantoor werkt veel met Snelstart, omdat dit pakket zeer gebruiksvriendelijk is en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Ook met andere pakketten hebben wij ervaring, zoals e-boekhouden, Moneybird, Tellow, Offective, Reeleezee, Twinfield, Exact Online, Informer, Diad en Digibtw.Je administratie wordt veilig bewaard door de softwareleverancier en is daarmee vaak beter beveiligd dan een pakket op je eigen computer of laptop.  

Waasdorp Accountants & Adviseurs vindt het belangrijk dat de klant een pakket kiest dat bij hem of haar past. In een persoonlijk gesprek laten wij je daarom graag zien wat voor jou de beste oplossing is.


Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend Contact met ons opnemen.

Volg ons op social media
Copyright Waasdorp AA 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement