Welkom bij Waasdorp Accountants & Adviseurs

Accountancy - Detachering- Advies

Belasting- en bedrijfsadviseurs voor de MKB-ondernemer

Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies is gevestigd in midden Nederland. Wij beschikken over jarenlange ervaring als adviseur van diverse MKB-ondernemingen. Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke benadering, kennis van zaken en duidelijkheid over de kosten. Wij zijn een kleinschalig advieskantoor. Hierdoor zijn wij nauw betrokken bij onze klant. Gedurende het hele jaar denken wij met u mee en geven wij u advies, zodat u de juiste keuzes voor uw bedrijf kunt maken.

Welke werkzaamheden voert Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies voor u uit?

Als belasting- en bedrijfsadviseurs geven wij u de meest zinvolle belastingtips en besparingsmaatregelen. Daarnaast geven wij u advies over de optimale bedrijfsstructuur voor nu en voor in de toekomst. Naast dat wij u adviseren over uw onderneming, is het ook mogelijk om uw privé situatie te bespreken. In de meeste gevallen heeft uw onderneming namelijk ook invloed op uw persoonlijke financiële situatie.

Per kwartaal nemen we samen met u de cijfers van dat kwartaal door. Daarnaast verzorgen wij diverse werkzaamheden zoals, het opstellen van een jaarrekening, (salaris)administratie, het doen van belastingaangifte en het opstellen van een vermogensplanning. Daarnaast kunt u ook bij Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies terecht voor financieringsaanvragen, bedrijfsovernames en liquiditeitsvragen.

Kwaliteit kantoor met de juiste expertise

Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies is aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs.Deze organisatie ondersteunt is bij vaktechnische vragen en de kwaliteitsbeheersing van ons kantoor. Zo vergroten we onze actuele kennis en gedegen expertise. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit aan onze klanten bieden! Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend uw situatie te bespreken en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen.

Bekijk onze website voor meer informatie of bezoek onze Facebook pagina!

Volg ons op social media
Copyright Waasdorp AA 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement