Welkom bij Waasdorp Accountants & Adviseurs

Accountancy - Detachering- Advies

Accountants en adviseurs voor de MKB-ondernemer

Waasdorp Accountants & Adviseurs is een accountantskantoor gevestigd in midden Nederland. Wij beschikken over jarenlange ervaring als adviseur van diverse MKB-ondernemingen. Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke benadering, kennis van zaken en duidelijkheid over de kosten. Wij zijn een kleinschalig accountskantoor. Hierdoor zijn wij nauw betrokken bij onze klant. Gedurende het hele jaar denken wij met u mee en geven wij u advies, zodat u de juiste keuzes voor uw bedrijf kunt maken.

Welke werkzaamheden voert Waasdorp Accountants & Adviseurs voor u uit?

Als accountskantoor geven wij u de meest zinvolle belastingtips en besparingsmaatregelen. Daarnaast geven wij u advies over de optimale bedrijfsstructuur voor nu en voor in de toekomst. Naast dat wij u adviseren over uw onderneming, is het ook mogelijk om uw privé situatie te bespreken. In de meeste gevallen heeft uw onderneming namelijk ook invloed op uw persoonlijke financiële situatie.

Per kwartaal nemen we samen met u de cijfers van dat kwartaal door. Daarnaast verzorgen wij diverse werkzaamheden zoals, het opstellen van een jaarrekening, (salaris)administratie, het doen van belastingaangifte en het opstellen van een vermogensplanning. Daarnaast kunt u ook bij Waasdorp Accountants & Adviseurs terecht voor financieringsaanvragen, bedrijfsovernames en liquiditeitsvragen.

Kwaliteit accountskantoor met de juiste expertise

Waasdorp Accountants & Adviseurs is aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Ons kantoor voldoet hiermee aan hoge kwaliteitseisen, die periodiek worden getoetst. Daarnaast zijn wij lid van de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs en is ons kantoor aangesloten bij Auxilium. Auxilium is een commerciële adviesorganisatie, waar diverse specialisten beschikbaar zijn om op specifieke onderwerpen ons te ondersteunen.

Door ons aan te sluiten bij deze organisaties vergroten we onze actuele kennis en gedegen expertise. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit aan onze klanten bieden! Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend uw situatie te bespreken en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen.

Bekijk onze website voor meer informatie of bezoek onze Facebook pagina!

Volg ons op social media
Copyright Waasdorp AA 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement