Welkom bij Waasdorp Accountants & Adviseurs

Accountancy - Detachering- Advies

Accountants voor de MKB-ondernemer

Wij zijn een klein accountantskantoor gevestigd in het midden van het land. Onze klanten waarderen vooral onze directe betrokkenheid, kennis van zaken en duidelijkheid over de kosten. Waasdorp Accountants & Adviseurs heeft jarenlange ervaring als adviseur van de MKB-ondernemer. Door onze kleinschalige omvang zijn we nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de ondernemer. Niet achteraf, maar gedurende het jaar denken we met u mee.

Steeds op zoek naar zinvolle belastingtips en andere besparingsmaatregelen.
Advisering voor een optimale bedrijfsstructuur voor nu en later.
Naast de onderneming, ook gericht op advies voor de privé-situatie van de ondernemer. 

Ieder kwartaal nemen we met u de cijfers door. Wij verzorgen jaarrekeningen, (salaris)administratie, belastingaangiften en vermogensplanning. Ook voor financieringsaanvragen, bedrijfsovername en liquiditeitsvragen kunt u bij ons terecht.

Waasdorp Accountants & Adviseurs is aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daarmee voldoen we als kantoor aan hoge kwaliteitseisen, die periodiek wordt getoetst. Ook zijn we lid van het Register Belastingadviseurs, met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Ons kantoor is aangesloten bij Auxilium, een commerciële adviesorganisatie waar diverse specialisten beschikbaar zijn om op specifieke onderwerpen ons te ondersteunen. Op deze wijze bieden we onze klanten kwaliteit, actuele kennis en gedegen expertise.

En dat alles voor een betaalbare prijs, waarbij u vooraf helderheid hebt over de hoogte van onze vergoeding.

U vindt ons ook op Facebook

Volg ons op social media
Copyright Waasdorp AA 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement